Home Voorstellen Kraamzorg Reviews Cursussen Contact

info@lotuskraamzorg.nl                                                                                                                                                                     KCKZ  210755    ©  2016

Aanmelden Kraam

 BEL VOOR MEER  INFORMATIE 06 - 24134972

Een cursus die je op je eigen tijd kan volgen en waarvoor je niet de deur uit hoeft. Geen gehaast vanuit je werk,  gewoon wanneer jullie tijd en zin hebben.

Veel aandacht voor de zwangerschap en de bevalling. Ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen die je tijdens de zwangerschap en bevalling kan gebruiken.

Daarnaast heb je ook nog toegang tot de online omgeving voor tips voor voeding voor je baby en de kraamtijd.

De cursus bestaat uit 5 maand toegang tot een online omgeving waar je van alles kan vinden omtrent zwangerschap en geboorte. Daarnaast 4 digitale live sessie waar ik meer verdieping geef over bepaalde onderwerpen en er ruimte is om direct vragen te stellen. Kun je deze niet bijwonen, ook geen probleem dan kun je ze achteraf bekijken. Ze worden opgenomen en in de besloten groep van FB geplaatst.

Voor meer informatie ga naar:

www.sandravanderhooft.com

 


Zijn jullie op zoek naar een zwangerschapscursus die jullie samen kunnen doen en waar je niet de deur voor uit hoeft. Een cursus die je inzicht geeft in de praktische, fysiek én mentale kant van een bevalling. Ga dan voor deze Online Zwangerschapscursus.Bevallen dat doe je goed voorbereidt!