Home Voorstellen Kraamzorg Reviews Cursussen Contact

info@lotuskraamzorg.nl                                                                                                                                                                     KCKZ  210755    ©  2016

Aanmelden Kraam

 BEL VOOR MEER  INFORMATIE 06 - 24134972

 Online/live Zwangerschapscursus

Is 2019 beschikbaar


Een cursus die je op je eigen tijd kan volgen en waarvoor je niet de deur uit hoeft. Geen gehaast vanuit je werk,  gewoon wanneer jullie er zin aan hebben.

Veel aandacht voor de zwangerschap en de bevalling. Ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen die je tijdens de zwangerschap en bevalling kan gebruiken.

Daarnaast heb je na de bevalling ook nog toegang tot de online omgeving voor tips voor de kraamtijd, babymassage en dragen.

De cursus bestaat uit 5 maand toegang tot een online omgeving waar je van alles kan vinden omtrent zwangerschap en geboorte. Daarnaast 4 live sessie waar ik meer verdieping geef over bepaalde onderwerpen en er ruimte is om direct vragen te stellen. Kun je deze niet bijwonen, ook geen probleem dan kun je ze achteraf bekijken. Ze worden opgenomen.


 


Zijn jullie op zoek naar een zwangerschapscursus die jullie samen kunnen doen en waar je niet de deur voor uit hoeft. Ik kan jullie dat bieden een online/live zwangerschapscursus om jullie samen voor te bereiden op de geboorte van jullie kind. Op de tijden dat jullie kunnen.


Er is een mogelijkheid om 4 x een live moment bij te wonen waarin je ook direct allerlei vragen kan stellen, lukt het je niet om bij deze live momenten aanwezig te zijn dan kun je ze altijd terugkijken.Bevallen dat doe je goed voorbereidt!