Home Voorstellen Kraamzorg Reviews Cursussen Contact

info@lotuskraamzorg.nl                                                                                                                                                                     KCKZ  210755    ©  2016

Aanmelden Kraam

 BEL VOOR MEER  INFORMATIE 06 - 24134972

Ik ben Sandra van der Hooft. In mijn werk als kraamverzorgende vind ik het geven van persoonlijke aandacht en liefdevolle zorg erg belangrijk. Kersverse ouders rust en vertrouwen geven zodat er optimale ruimte is om aan het ouderschap te wennen. Waardoor je als ouders een band met je baby kunt opbouwen. Door de komst van een baby verandert er heel veel in je leven. Het is een achtbaan van emoties, dan is warmte en deskundigheid van een kraamverzorgende heel waardevol. Dit geeft vertrouwen.

Ik heb 12 jaar ervaring als zwangerschapsdocent en docent babymassage. Ik bezit veel kennis omtrent baby’s en hun  gedrag door de cursussen die ik gevolgd heb in de jaren. Daarnaast heb ik mij verdiept in “natuurlijke kraamzorg” en ben draagconsulent. Ik heb onlangs een opleiding voedingskunde en depressiecoaching afgerond. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Touch for Health Kinesiologie.

Om deze zorg te kunnen leveren heb ik besloten om als zelfstandige aan het werk te gaan. Hierdoor kan ik deze zorg garanderen. Net dat stukje extra.

 Waarom Lotus Kraamzorg?

 

De kracht van Lotus Kraamzorg is liefdevolle verzorging, persoonlijke aandacht, informatie over de ontwikkeling van jullie baby en deskundige begeleiding afgestemd op jullie wensen. Zorg op maat.

Ik bied meer dan alleen kraamzorg, Ik verzorg babymassage en draagconsulten. Heb 12 jaar zwangerschapscursussen gegeven. Hierdoor is er een schat aan ervaring op het gebied van de ontwikkeling van de baby.

Mijn doel is om jullie een prettige, gezellige en onvergetelijke kraamtijd te bezorgen waardoor jullie het gevoel hebben samen verder te kunnen na een goede start.

Ik ben een KCKZ gecertificeerde kraamverzorgende en volg regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en om mijn kennis te verbreden.

Mocht je nog twijfelen of ik bij je pas dan kom ik graag bij jullie thuis om kennis te maken.

Ik bied kraamzorg aan in Stadskanaal, Onstwedde, Vlagtwedde, Ter Apel, Nieuw Weerdinge, Eerste Exloërmond, Tweede Exloërmond, Exloo, Valthemond, Borger, Gieten, Assen, Emmen, Stad Groningen en omliggende gebieden.