Home Voorstellen Kraamzorg Reviews Cursussen Contact

info@lotuskraamzorg.nl                                                                                                                                                                     KCKZ  210755    ©  2016

Aanmelden Kraam

 BEL VOOR MEER  INFORMATIE 06 - 24134972

 Complete Samen Bevallen Cursus

Veel aandacht voor de zwangerschap en aanstaande geboorte, veel ruimte om te oefenen.

Zeven bijeenkomsten van 2 uur en één na de bevalling.

Bij deze zwangerschapscursus van Samen Bevallen staan jullie stil bij misschien wel jullie grootste verandering: jullie gaan ouders worden! Je kijkt er samen naar uit, maar waarschijnlijk heb je ook vragen en zit je met onzekerheden. De complete cursus geeft jullie veel en praktische informatie. Jullie leren technieken die tijdens de bevalling toegepast kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan ademhalingstechnieken of hoe je je partner kunt helpen om de bevalling zo ontspannen mogelijk te doorlopen.


De zwangerschapscursus wordt bij praktijk New Life gegeven en altijd aan een vaste groep. De groep bestaat uit 3 tot maximaal 6 stellen. Na de bevalling is er nog een terugkom-middag of -avond waarbij wordt teruggekeken op de bevallingen en ervaringen worden uitgewisseld. En natuurlijk worden dan ook alle baby’s bewonderd.

De cursus van 8 bijeenkomsten kost €150,-


Zijn jullie op zoek naar een zwangerschapscursus die jullie samen kunnen doen. Samen Bevallen biedt de mogelijkheid om jullie samen voor te bereiden op de geboorte van jullie kind.


Bevallen dat doen we Samen?

Vier bijeenkomsten van 2 uur: de korte zwangerschapscursus, flink tempo,  kleine groepen

De minicursus Samen Bevallen is zeer geschikt voor druk bezette stellen. In vier bijeenkomsten van 2 uur worden jullie samen geïnformeerd over de natuurlijk verlopende thuisbevalling en de bevalling onder begeleiding van de verloskundige/ gynaecoloog van het ziekenhuis.

Tijdens deze korte zwangerschapscursus is er aandacht voor: het begin van de bevalling, de ontsluitingsfase, omgaan met pijn, de persfase, mogelijke ingrepen en natuurlijk voor ademhalingsoefeningen. De partner krijgt adviezen en tips om zijn of haar vrouw tijdens de bevalling goed te kunnen begeleiden en steunen.

De groep bestaat uit maximaal 4 stellen. Het tempo ligt vrij hoog.

Ook wanneer er in jullie regio geen herhalingscursus wordt gegeven, dan is de minicursus een prima alternatief wanneer je gaat bevallen van een tweede of volgend kindje!

.De minicursus kost 150 euro/weekendcursus kost  €165

Minicursus of Weekendcursus

Op de cursussen van Samen Bevallen zijn de algemene voorwaarden van Samen Bevallen van toepassing. Deze kunt u vinden op    http://www.samenbevallen.nl/#algemene-voorwaarden