Home Voorstellen Kraamzorg Reviews Cursussen Contact

info@lotuskraamzorg.nl                                                                                                                                                                     KCKZ  210755    ©  2016

Aanmelden Kraam

 BEL VOOR MEER  INFORMATIE 06 - 24134972

Reviews


22 februari 2018


Lieve Sandra,

Wij willen je onwijs bedanken voor een super leuke kraamtijd met veel lol en leuke gesprekken! Wij kijken heel fijn terug op deze dagen en wij zijn blij dat jij deze dagen in ons midden mocht zijn! En natuurlijk bedankt voor de lieve zorg voor ons en onze lieve Boaz. Als er een tweede kindje komt dan word jij zeker onze kraamverzorgende.

Rémon, Angelique en Boaz


Januari 2018


Sandra is een fijne en lieve kraamverzorgster met een grote hoeveelheid kennis! Ze heeft mij en mijn dochter goed verzorgt tijdens de kraamdagen maar ook mijn man en zoontje werden niet vergeten! Ze zorgde voor voldoende rust en regelmaat. Daarnaast heeft ze veel ervaring op het gebied van borstvoeding, dragen en verzorging op natuurlijke wijze .Maar ook andere manieren van verzorgen gaat ze zeker niet uit de weg! Ze volgt de visie van het gezin zonder die van haar zelf uit de weg te gaan! Wij hebben vele fijne tips van haar gekregen die we nog steeds toepassen! Wij raden Sandra dan ook zonder aarzelen aan! We hebben een fantastische kraamtijd gehad!

Frank, Claudia, Bram en Lisa


20 december 2017


Wij hadden geen betere kraamverzorgster kunnen wensen!

Ilze, Rudy en Daan


Februari 2016

Sandra was voor ons het winnende lot uit de loterij. Ze heeft mij, maar ook mijn man erg prettig begeleid tijdens de bevalling. Tijdens onze kraamperiode heeft ze me als beginnende moeder veel zelfvertrouwen gegeven, door veel vragen uitgebreid te beantwoorden, en door me in te laten zien dat ik het goed deed als moeder. In de momenten dat moeder en kind sliepen, had Sandra een goed contact met mijn man, waardoor ook hij kon groeien als vader. Sandra is meer dan een goede kraamhulp alleen. Ze stemt af op wat nodig is en kijkt naar wat goed is voor het hele gezin. Naast de dosis humor en nuchterheid gun ik vele nieuwe gezinnen zo'n innemende begeleider bij een nieuw begin. 

Victoria, Bob en Bram

Januari 2016

Sandra was onze kraamverzorgster bij ons eerste kindje en zal dat bij een volgend kindje hopelijk weer zijn! Om eerlijk te zijn leek het me niets om 8 dagen een kraamhulp in huis te hebben die zich overal mee zou bemoeien. Toen we 4 uur na de bevalling thuiskwamen, stond Sandra vijf minuten later voor de deur. Het eerste wat ik dacht was "Wat een vrolijke vrouw!". Ik wilde graag borstvoeding geven, maar ons zoontje kreeg de slag maar niet te pakken. Sandra deed er alles aan om te helpen, met resultaat! Ook toen ons zoontje minder hard groeide, was zij degene die het contact met de verloskundige had. Ze heeft zich echt hard gemaakt voor onze wensen (doorgaan met borstvoeding en geen bijvoeding). Het huishouden werd keurig bijgehouden en de katten en hond werden niet genegeerd, waardoor die een positieve associatie hebben met ons zoontje. Ik heb een fijne kraamtijd gehad en ook na de kraamtijd kon ik Sandra bereiken voor vragen. Ze heeft ons ook een draagconsult gegeven, zodat ik ons zoontje op een veilige manier in de draagdoek kan dragen. Sandra is een eerlijke, kundige en zeer hulpvaardige kraamhulp!

Veronique, Danny en Jayden