Home Voorstellen Kraamzorg Reviews Cursussen Contact

info@lotuskraamzorg.nl                                                                                                                                                                     KCKZ  210755    ©  2016

Aanmelden Kraam

 BEL VOOR MEER  INFORMATIE 06 - 24134972

Door de komst van je baby verandert er veel in je leven. Ineens zit je met veel vragen. Wat moet ik allemaal regelen en aanschaffen? Hoe bereid ik mij voor op de bevalling en daarna?

Als je baby is geboren dan hebben jullie recht op kraamzorg. Dit wordt vergoedt vanuit de basisverzekering. Je betaalt alleen een eigen bijdrage van € 4.30 (mits deze niet vergoedt wordt door je aanvullende zorgverzekering)

Je hebt het recht om zelf te kiezen voor een kraamorganisatie of Zzp-er.  De kosten blijven hetzelfde.

Als je kiest voor kraamzorg van Lotus kraamzorg, dan kies je voor kwaliteit. Ik weet hoe belangrijk deze bijzondere tijd is, daarom wil ik er graag voor zorgen dat jullie een fijne, leerzame en onvergetelijke kraamtijd hebben.

Ik vind het belangrijk persoonlijk contact met jullie te onderhouden. Tijdens je zwangerschap kun je daarom altijd contact opnemen met vragen. Als ik het antwoord niet weet, zal ik je doorverwijzen naar de juiste persoon. Na de kraamtijd zal ik ook contact met jullie opnemen om te vragen hoe het gaat. Voor mij is het persoonlijk aandacht voor jullie als ouders het belangrijkst.


Aanmelden voor  kraamzorg kan telefonisch of via het contactformulier  

Hierna ontvang je een e-mail met informatie en binnen een week de kraamzorgovereenkomst per e-mail of evt. post.


In de 28e week van je zwangerschap neem ik contact met je op voor het inplannen van een intake gesprek altijd bij jou thuis rond de 32e week. Ik bespreek dan jullie wensen en kijk, op basis van het LIP (Landelijk Indicatie Protocol) op hoeveel uur kraamzorg je recht hebt.


Lotus Kraamzorg kan veel vragen beantwoorden. Ik bied meer dan kraamzorg alleen!


Ik bied kraamzorg aan in Stadskanaal, Onstwedde, Vlagtwedde, Ter Apel, Nieuw Weerdinge, Eerste Exloërmond, Tweede Exloërmond, Exloo, Valthemond, Borger, Gieten, Assen, Emmen, Groningen en omliggende gebieden.Hoera een baby op komst!!

Zwanger zijn is een spannende belevenis.Hoe werkt Kraamzorg Uitzetlijst Kosten Contact