Home Voorstellen Kraamzorg Reviews Cursussen Contact

info@lotuskraamzorg.nl                                                                                                                                                                     KCKZ  210755    ©  2016

Aanmelden Kraam

 BEL VOOR MEER  INFORMATIE 06 - 24134972

Goed Voorbereid Bevallen

 

Goed voorbereid bevallen is een cursus voor de vrouw alleen. De leukste zwangerschapscursus in Stadskanaal en omgeving.  In verwachting zijn en gaan bevallen zijn hoogtepunten in je leven. Hoogtepunten waar je straks met een goed gevoel op terug wilt kijken. Daarom is het ook zo belangrijk om je goed voor te bereiden. De zwangerschapscursus Goed Voorbereid Bevallen is erop gericht om je uitgebreid te informeren en je vertrouwen in je eigen kunnen te vergroten.

 

De cursus  (zwangerschapsgym)besteed veel aandacht aan alle aspecten rond een bevalling. Het zijn 5  avonden van 1,5 uur waarvan  een deel theorie en een deel praktijk waarin de ademhalingen, ontspanningsoefeningen en perstechniek worden behandeld.


Avond 1 kennismaking ,het zwangere lichaam, start van de bevalling en praktijk

Avond 2 pijn (beleving), ontsluitingsfase en praktijk

Avond 3 persfase en praktijk

Avond 4 als het anders verloopt. wanneer wordt er ingegrepen en hoe? en praktijk

Avond 5 eerste contact, kraamtijd en praktijk

 

5 Avonden van 19.00 - 20.30 en een terugkomdag met baby .

Het beste is om je rond de 20e week aan te melden.

De kosten zijn 85,- euro voor 6 lessen.

 

De zwangerschapscursus/zwangerschapsgym word bij verloskundigepraktijk New Life te Stadskanaal gegeven. De cursus is toegankelijk voor alle zwangere vrouwen, je hoeft niet onder controle te zijn bij New Life.