Home Voorstellen Kraamzorg Reviews Cursussen Contact

info@lotuskraamzorg.nl                                                                                                                                                                     KCKZ  210755    ©  2016

Aanmelden Kraam

 BEL VOOR MEER  INFORMATIE 06 - 24134972


Zwanger !  Gefeliciteerd!

Een hele bijzondere periode in je leven.  Voor sommigen is het één en al genieten en voor  sommigen loopt het allemaal  anders waardoor genieten soms wat op de achtergrond verdwijnt. Wat voor iedereen gelijk  is dat je gaat nadenken over de bevalling. De ene zwangere kijkt er naar uit en de andere vindt het spannend en weer een ander ziet er als een berg tegenop. Een zwangerschapscursus is een uitstekende manier om je voor te bereiden op de bevalling.

 Je kunt een zwangerschapscursus alleen of samen met je partner volgen.


Bevallen!

Als je bevallen bent van je mooie dochter of zoon dan staat eerst je hele leven op zijn kop. Na de kraamtijd duurt het meestal nog twee week voordat je zelf je ritme weer kan oppakken. Toch zie je vaak dat vrouwen graag alles nog hetzelfde willen doen als voordat de baby er was. En dat wil nog wel eens wat frustratie geven. Een baby bepaalt toch vaak het dagritme en als onrustig is dan wil je toch graag ervoor je baby zijn. Dan blijven andere bezigheden liggen en dat kan voor de kersverse moeder heel frustrerend zijn. Dit is een leerproces en na mate de tijd verstrijkt wordt dat ook beter. Wat een uitkomst kan zijn is een draagdoek. Als je baby wil slapen of bij je wil zijn dan wikkel je hem/haar in de doek en kun je toch andere dingen doen. Wij verzorgen ook draagconsulten.

Babymassage is voor een baby heerlijk

Samen Bevallen Goed  Voorbereid Bevallen Babymassage Draagdoek consult


Erg fijn om tijd samen met je baby te doen en haar zo te zien ontspannen.

Sandra legt alles duidelijk uit en je kunt er daardoor goed thuis mee verder.

Nienke en Saar