Home Voorstellen Kraamzorg Reviews Cursussen Contact

info@lotuskraamzorg.nl                                                                                                                                                                     KCKZ  210755    ©  2016

Aanmelden Kraam

 BEL VOOR MEER  INFORMATIE 06 - 24134972

Compliment, Tips, Klacht of Schade?


Tevreden

Ben je tevreden over onze zorg en wil je een compliment achterlaten ? Dat waarder ik zeer.   Mail hier je compliment. Vermeld ook graag of wij het mogen plaatsen op social media.


Tips voor onze dienstverlening

Lotus Kraamzorg staat voor professionele, liefdevolle zorg van hoge kwaliteit. Ik neem alle adviezen en verbeteringen serieus. Daarom nodig ik je uit om mijn zorgverlening nog beter af te stemmen. Mail hier je verbetervoorstel.


Ontevreden

Heb je een negatieve ervaring met Lotus Kraamzorg gehad? Juist dan nodig ik je van harte uit om een klacht in te dienen. Ik heb een klachtenreglement. Je kunt je klacht indienen door dit formulier in te vullen en per post op te sturen naar:

Lotus Kraamzorg

T.a.v. S van der Hooft

Hoofdkade 5

9524 PK Buinerveen


Klachtencommissie

Ik doe er alles aan om je klacht naar tevredenheid op te lossen. Ben je niet tevreden over de oplossing, dan heb je de mogelijkheid je klacht in te dienen bij een onafhankelijke klachtencommissie. Hier kunnen klachten schriftelijk ingediend worden.


Schade

Lotus Kraamzorg heeft een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten voor schade die wordt veroorzaakt. Indien er sprake is van schade, kun je een schadeformulier aanvragen.

Klachtenformulier.docx Mail: info@lotuskraamzorg.nl?subject=compliment Mail: info@lotuskraamzorg.nl?subject=verbetervoorstel